Nyheter

 

5 december. Fredag. Ostia, Italien. 20 grader varmt, sol.

I går kväll var det lite nostalgi. Vi besökte en spansk bar här i Ostia och såg ett flamencouppträdande. Vår "hemlängtan" till Sevilla blev både nyväckt och en aning mättad. Som vinterhamn slår Sevilla Ostia med hästlängder, med det lugna och centrala läget på Club Nautico och möjligheterna att ta dagen som den kommer. Här får man planera en aning mer när det ska göras något. Vi lämnar sällan marinan på kvällarna. Men dagtid är det lätt att ta sig in till Rom och det är ju en helt fantastisk stad, som vi verkligen tycker om att strosa omkring i.

Ni läste kanske om marinans digra aktivitetsprogram i senaste loggboken? Det har vi nu själva hjälpt till att utöka med en skrivargrupp som Ann håller i. Mats har startat en egen liten grupp tillsammans med Bill, vår gamle seglarkamrat. Gruppen består av dem två och kallar "The Splice Boys". De sitter och splitsar tamp under stor koncentration och har en hängiven fanclub  i Ann och Linda som får tre timmar ledigt varje gång de har "show".

Ni som tycker att skrivande och Italien låter som en trevlig kombination kan ta en titt på www.writeforshore.com - det blir en kurs här i mars som leds av författaren Lotta Lundberg med Ann som alltiallo.

Årets första glögg har provsmakats. Hemgjord igen och i år innehåller den vaniljsmakande rom och billig italiensk konjak. Vinbasen är förstås också italiensk. Vi publicerar receptet i god tid före Lucia (efter ännu några provsmakningar och justeringar)

 

Arkiverade nyheter.

Uppdaterad: 2006-02-27 .

NIKE LEBRON 14,LEBRON JAMES 13,NIKE PRESTO WOMEN,NIKE ROSHE LD 1000,NIKE ROSHE RUN BR,NIKE ROSHE RUN BR
NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR ZOOM ALL OUT,NIKE BLAZER MID MEN,NIKE CLASSIC CORTEZ MEN,NIKE CHUCK POSITE