Nyheter

8 juni. Söndag. Spanien. 30 grader varmt, sol.

Que calor! Vanligaste frasen denna vecka - vilken värme! Inte ens här vid havet är det svalt. Vattentemperaturen är 24,6 grader - nästan badbart. (nej, vi har inte badat). Över nya biministällningen spänner vi provisoriskt upp våra filtar. Vi sätter inte igång och syr soltaket här i Chipiona för då blir vi kvar en vecka till och det börjar bli dags att byta miljö.

Nere vid datorn i akterhytten var det ganska dräglig temperatur så vi har skivit lite mer i loggboken.

För övrigt gratulerar vi Bosse Mårsell idag på födelsedagen! GRATTIS!!

Förra nyhetsinlägget får stå kvar nedan eftersom det gått så kort tid emellan. Gamla nyheter hittar ni som vanligt under Arkiverade nyheter.

*

6 juni. Fredag. Spanien. 30 grader varmt, sol.

Nu ser vi ut som inverterade nyckelpigor. Svarta av solen med röda prickar av myggbett.

Ett av veckans projekt här i Chipiona har varit att rigga myggnät. Det innebär 80% funderande på hur det ska göras och 20% tillverkning. De första 80% är klara.

Ett annat projekt har varit att vänta på biminimannen, den "rostfrie gubbe" som ska svetsa och bocka ställningen till vårt soltak. Han skulle komma i måndags morse för att ta slutliga mått innan tillverkningen. Vi vågade knappt lämna båten på hela dagen och vid femtiden började Mats språkbruk osa lite - då kom han. Och igår kväll kom han tillbaka med färdiga rör. Det blev jättefint - men fel. Med den monteringen gick det inte att fälla ihop ställningen. Så idag har vi förhandlat, och får korrigering plus några nya rör plus en grillställning för bara en massa mer pengar. Birre - vi saknar dig!!!

Dessutom väntar vi på grejer från Simrad som förhoppningsvis kommer att lösa problemen med att instrumenten hoppar ur och börjar larma - företrädesvis mitt i natten. De ska visst komma på måndag, med UPS. Hoppas det går bättre än förra gången vi väntade på UPS här i Chipiona i november.

Annars har vi det bra. Lite för varmt för att jobba med båten (men vi slipper inte undan). Kvällarna är fina. Umgås med John och Nicole som också tillbringade vintern i Sevilla. Tittar på vackra solnedgångar. Vi har sett vår första greenflash på resan!

Arkiverade nyheter.

Uppdaterad: 2006-02-27 .

NIKE DUNK SB,NIKE ELASTICO FINALE III STREET TF,NIKE ELASTICO FINALE III STREET TF,NIKE ELASTICO PRO III IC,NIKE ELASTICO SUPERFLY IC,NIKE FLYKNIT CHUKKA
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST