Nyheter

9 januari. Torsdag. Spanien. 18 grader varmt, sol och en regnskur.

Efter söndagens 3-kungar-parad accelererade festligheterna här i Sevilla. I måndags, som också var helgdag, kom de tre kungarna (vise männen) hit till Club Náutico och kastade paket på barnen. Det var en förträffligt solig och fin dag och vi satt på utomhusbaren med andra seglare och utbytte ankringstips och sånt, över en och annan tapa med tillhörande drycker. Veckan har präglats av socialt umgänge med alla våra trevliga grannar, samt lite båtfix.

Nu ska vi ha "semester", därav den tidiga uppdateringen. Vi åker till båtmässan i London i morgon fredag. Ann stannar sedan kvar i London och sammanstrålar med ömma modern medan Mats åker till Sverige och försöker undvika att frysa ihjäl. Vi måste leta upp mössor och vantar, vilken pärs!

Nästa uppdatering, med loggbok, blir någon gång efter den 20:e. Båten är i fint förvar här på klubben, men vi kommer nog att längta hem lite.

För övrigt vill vi påpeka att de mystiska meddelanden som börjat dyka upp i vår gästbok, om t.ex viktminskning och hemarbete, absolut inte är sanktionerade av oss. Vi håller på med helt motsatta aktiviteter och censurerar häftigt. Sluta med era fånigheter, puckon! Däremot vill vi förstås gärna fortsätta att höra av våra vänner.

 

Senaste loggbok från 22/12..

Arkiverade nyheter.

Uppdaterad: 2006-02-27 .

NIKE DUNK SB,NIKE ELASTICO FINALE III STREET TF,NIKE ELASTICO FINALE III STREET TF,NIKE ELASTICO PRO III IC,NIKE ELASTICO SUPERFLY IC,NIKE FLYKNIT CHUKKA
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST