Nyheter

 

22 februari. Söndag. Ostia, Italien. 15 grader varmt, blåst och regn

Visst hade vi en känsla av att vi skulle träffa många människor när vi gav oss ut på långsegling. Möten och avsked. Men att vi dessutom fått flera nya bestående vänskaper är en klar bonus.

Vi får till exempel roliga paket från seglarvännerna Torbjörn och Anita som är hemma i Sverige igen. En video från en svensk lördagkväll på TV - gissa om det värmer våra kulturtörstande hjärtan i ett land som förvisso jäser över av just kultur men där ALLA TV-program låter som Linus-på-linjen! Tack snälla!!

Och nu senast har vi haft besök av vännerna Ulf och Sara från Spanien. Det var underbart att höra Saras spanska igen, och Ulfs öviksmål går inte heller av för hackor. Vi har umgåtts flitigt dessa dagar, promenerat i Rom med omnejd, provat italienska viner, tittat på diverse stenhögar och pratat, pratat. Så himla kul att ni kom hit! Hoppas resan tillbaka till Spanien gick bra och vi kan ses snart igen!

Jättesorgligt känns det att vi inte får välkomna tillbaka vännerna och båtgrannarna Bill och Linda denna vecka. De hälsar på släktingar i USA och blir kvar minst sex veckor till så att Linda kan hämta sig från det lårbensbrott hon skaffade sig i skidbacken igår. Fy så lätt allting kan förändras. Vi håller tummarna att allt går bra så de kan fortsätta med sitt liv i segelbåten, deras enda hem.

 

Senaste inlägget i loggboken är från 13/2.

 

Arkiverade nyheter.

Uppdaterad: 2006-02-27 .

NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR ZOOM ALL OUT,NIKE BLAZER MID MEN,NIKE CLASSIC CORTEZ MEN,NIKE CHUCK POSITE