Nyheter

28 juni. Lördag. Malaga. 30 grader varmt, sol.

Igår morse lämnade vi Ceuta med fulla gasoltuber, men utan billig diesel. I denna spanska enklav i Marocco verkar folk säga lite vad de vill - och öppettiderna på bensinmacken verkade bero på dagshumöret. Inte fick vi komma över gränsen till Marocco heller, Tommys rosa pass godkändes inte, trots att vi dubbelcheckat med svenska konsulatet.

Det var kav lugnt inne i hamnen när vi avgick vid sjutiden på morgonen, men utanför kokade havet och vinden tog i uppåt 17 m/s. Det blev ett par rulliga timmar innan vi kom ut ur hålet och in i det öppnare Medelhavet. Delfiner hade vi med oss halva dagen, stor show med ett 30-tal akrobater.

67 sjömil senare var vi framme i Malaga där vi tänkt ankra utanför Saras lägenhet. Sjön var lite för grov och blåsten lite för blåsig så vi ankrade inne i hamnen istället. Här ligger vi i bra skydd mot alla vindar. Ulf och Sara åkte med oss i jollen till en mysig strandrestaurang och vi hade en mycket trevlig fredagkväll. "Lill-Per" fungerade över förväntan med fem personer ombord.

Arkiverade nyheter.

Uppdaterad: 2006-02-27 .

NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9