Nyheter

25 januari. Lördag. Spanien. 16 grader varmt, sol.

Aaaaaj-ajajajajaj-ajjjj-aaaaajj. Stamp stamp. Dirr darr. Klapp klapp.

Flamencoljuden och synerna av spänstiga ben, fladdrande fingrar över spända gitarrsträngar, lidande ansikten och fluffiga klänningar på scenen framför oss klargör det tydligt. Vi är hemma i Sevilla igen.

Vi har varit på båtmässa i London. Köpt pilotböcker för halva Medelhavet, ätit GOD kinamat, diskuterat med leverantörer av mer eller mindre fungerande prylar och trängts. Medan Mats sedan åkte till Sverige och frös, köpte ny varmvattenberedare till Ljusterö, bunkrade pepparkakor och cheddarost  gick Ann på mysiga vandringar i London med sin mamma (hann bl a med 16 pubbesök...).

Med ett gemensamt bagage på 58 kilo - handbagage ej inräknat - kom vi hem till ett vått Sevilla i måndags kväll. Det tog ett tag att packa upp och stuva undan alla prylar. Vi har njutit storligen av ostmackor på rågbröd, lutfisk med senapssås och nytt fräscht lösviktsté.

Här i Sevilla börjar mandelblom och jasmin blomma. Fåglarna vårkvittrar. Och vi börjar vårrustningen med flera stora båtfixarprojekt. Dessutom ska Mats bygga om datorn och Ann plugga spanska 16 timmar i veckan (i fyra veckor) så bråda tider väntar.

Senaste loggbok från 22/12, den börjar bli gammal.... Det kommer en ny i nästa vecka.

P.S. Idag tog glöggen slut! Det går verkligen mot vår.

 

Arkiverade nyheter.

Uppdaterad: 2006-02-27.

NIKE FLYKNIT CHUKKA,NIKE FREE FLYKNIT NSW,NIKE FREE FLYKNIT MERCURIAL CHAUSSURES,NIKE FREE FLYKNIT NSW,Nike Free Flyknit NSW,NIKE FREE OG 14 BR MEN