Nyheter

5 januari. Söndag. Spanien. 18 grader varmt, mulet och regnskurar.

GOTT NYTT ÅR!

Vi kommer att få ett bra år för vi åt upp alla våra 12 vindruvor vid årsskiftet, en för varje klockslag. Hampus orkade vara med ute på bryggan där vi sammanstrålade med de andra båtägarna för gemensam Cava-drickning, men småbrorsorna fick sova. De fick senare ett strålande referat av Hampus om hur grannen Doug fyrat av sina gamla nödraketer. De fungerade men ingen kom till undsättning. Annars var det ganska dåligt med fyrverkeriaktiviteter här, vi har sett bättre på mer udda aftnar.

Nu är det tomt i båten, hela familjen Teiner åkte hem igår. Vi har sovit ut, pustat ut lite och saknar er alldeles förfärligt! Mycket roligt har vi haft. Åse och Ann fick en egen shoppingdag (och manikyr!) och barnen har lekt med amerikanska och spanska barn här på klubben. Vi har åkt hästskjuts och lokalbuss. Barnen fyndade leksaker på några av alla billighetsbasarerna som finns här (typ "5:an & 10:an") och äcklades av likörflaska med ödlor i. Vi har ätit en texmex-lunch som gjorde barnen nöjda och en spansk lunch som gjorde morfar Mats nöjd. Anders har Olivia-rekordet i salongskojsbäddning. De tio dagarna gick alldeles för fort, tycker vi.

Under trevlig samvaro med Ulf och Sara igår kväll fick vi tips om dagens begivenhet här i Sevilla - "Tre kungar-paraden". Under ca fem timmar och genom hela staden går en parad med hästar, orkestrar, ett 40-tal paradflottar och ÅTTA TON godis som slängs ut längs vägen. Folk går man ur huse med uppochnervända paraplyer. Till vårt område kom paraden vid 22-tiden och vi var ute och tittade och gladdes åt alla tindrande barnaögon. I morgon får de julklappar här i Spanien.

 

Senaste loggbok från 22/12..

Arkiverade nyheter.

Uppdaterad: 2006-02-27 .

NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR ZOOM ALL OUT,NIKE BLAZER MID MEN,NIKE CLASSIC CORTEZ MEN,NIKE CHUCK POSITE