Nyhetsbrev nummer 146

8 april 2006. Lördag. Bodrum, Turkiet, 22 grader varmt, sol och blåst

Välkommen till vår nya webbplats!

Det här blev en annorlunda vinter. Först var vi hemma runt jul i hela sex veckor och nu har Ann varit landkrabba i Istanbul under fyra veckor medan Mats stannade hos Olivia i Bodrum. Vi väntar på en ny dator. En förfärligt segdragen historia, denna beställning, som Mats har jobbat hårt med de senaste två månaderna. Efter 5 år ombord har alla datorer gett upp så vi har fått skaffa ett par nya. Anns laptop kom på stört,. med personlig leverans till Istanbul med Bosse, vinterns första besökare. men specialdatorn som vi ska ha till navigering är det värre med. Nu vet vi att den har lämnat Hong Kong och vi väntar med spänning. Det är en hel del som ska byggas om i båten för att den ska passa in och innan dess kan vi inte plocka undan alla verktyg osv så det är en aning rörigt ombord.

Så vad har vi annars haft för oss? Ann har haft mycket jobb med manusläsning, kursplanering och genomförande av skrivarkurser i Istanbul. Hon var också på en utflykt till Efessos och Pamukkale som Mats var tvungen att hoppa av pga en kraftig förkylning. Våra sjukdomar har avlöst varandra under vintern men nu känner vi oss pigga, ta i trä. Kontentan är väl att Mats haft lite tråkigt och att Ann har haft lite för mycket att göra som inte har med båtlivet att skaffa. Nu är det hög tid att vårrusta båten och börja fundera på vart vi ska segla i sommar.

 

Arkiverade nyheter.  Kommentera inlägget.

Uppdaterad: 2006-05-02 .

SUPRA BLEEKER WOMEN,SUPREME X NIKE AIR MAX 98 SHOES,TIMBERLAND 6 INCH BOOTS HERREN,TIMBERLAND 6 INCH BOOTS,TIMBERLAND 8 INCH BOOTS MEN,TIMBERLAND CHUKKA BOOTS