Nyhetsbrev nummer 142

27 november 2005. Söndag. Bodrum, Turkiet, 20 grader, sol - och väldigt blåsigt!

Egentligen borde vi inte vara här alls nu, men en envis storm har ändrat våra resplaner. I fredags gick det ingen färja från Bodrum till Kos, varifrån vi skulle flyga vidare till Aten för att tillbringa några dagar med Mimis, den gullige gamle mannen vi träffade i somras. Kanske, kanske kommer vi iväg i morgon, men det ser lite riskabelt utmed vindarna. Nästa färja går först på onsdag (om vädret tillåter) och då börjar det bli nervöst - flyget till Stockholm går på torsdag från Aten. Håll tummarna!!

Vi har ägnat mycket tid åt båten och Ann har haft en del jobb så det har inte blivit några större utflykter från Bodrum de senaste veckorna. Våra nya jättetrevliga seglarkamrater Ron & Julia lurade med oss på en liten dolmustur till Turgutreis för att lyssna på ett föredrag om Red Sea Rally, en eskadersegling i vår. Det lät så där lagom kul och lite dyrt så vi kommer nog att avstå. Men det var en kul liten utflykt med tillhörande middag och som sagt trevligt sällskap. Vi brukar träffas någon gång i veckan och käka ihop, och nu har det blivit ännu mer intensivt med umgänget sedan Bill och Linda också anlänt till Bodrum.

Glad 1:a advent! Vi har inte ens dekorerat Olivia i år eftersom vi skulle ha rest men vi får väl tända lite ljus ikväll. Nu ska det bli roligt att komma "hem" ett slag, vi har samlat på oss många kramar att dela ut!

Den senaste loggboken är från 13 oktober.

Arkiverade nyheter.  Kommentera inlägget.

Uppdaterad: 2006-02-27 .

NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9