Nyheter

 

20 april. Tisdag. Ostia, Italien. 16 grader varmt, sol.

Vi har haft besök av Mats dotter Åse och yngsta barnbarnet Hedda en vecka. Vilken lycka! Vi har vandrat i Trastevere, shoppat i Ostias barnklädesbutiker, ätit gott och myst. Hedda, 9 månader, gjorde stora framsteg under veckan och lärde sig vinka! (Morfars förtjänst hävdar morfar - som enligt honom själv har medfödd pedagogisk talang. Hedda vinkade dock även till Ann, som - enligt morfar- bara har hygglig handföring).

Som grädde på moset åker vi till Sevilla idag för att träffa vänner från förra vintern. Där är det varmt och ferian nalkas. Återkommer med rapport.

Vi vill tacka alla som skrivit i vår gästbok på sistone - Lars, Knut, Micke, Stanley & Margareta, Björn - så härligt att veta att ni besöker oss ibland!

Och Knut, jojjämän, vi har sett allt de släpper ut. Trots närheten till Vatikanen är det tydligen inget kondomförbud i Italien - påvens horisontella kommunikation når nog bara Afrika.

Och Lars - hälsa Anna-Britta. Hur går det med krögarplanerna?

Och Micke - hälsa Lovisa  m fl! Kul att hon kommer ihåg oss!

Och Björn - segla lugnt! med Gerd! Hälsa Sven!

Och Stanley & Margareta - vi ses snart (don't forget the sill & pepparkakor, - Kung Oscars)!

Någon loggbok har vi inte tid att skriva för närvarande. Ni får hålla tillgodo med den senaste från februari.så länge. Skriv gärna en rad i gästboken, då blir vi ännu gladare!

Hedda, vi saknar dig! Och du = Åse! Å bubbar i varierande storlek!

 

Arkiverade nyheter.

Uppdaterad: 2006-02-27 .

NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9